karadag-sayerlack-yeni-banner-960x99_c

sayerlack-kucuk-resim1954’ten beri SAYERLACK en yenilikçi ve yüksek kaliteli mobilya boyalarının üretimini yapmaktadır. Araştırma ve yeni teknolojiler geliştirmesi ve üretim kapasitesini arttırması ile Sayerlack çok kısa bir sürede Avrupa’nın en büyük ahşap boya üreticilerinden biri haline geldi. 2010 senesinde Sayerlack, Sherwin Williams firması tarafından satın alınması ile Sayerlack ahşap boyalarında global bir lider oldu. 2013 yılı itibari ile Williams-Italy S.r.l olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Mobilya Grubu

Sayerlack mobilya grubu ürünleri mobilya üreticileri tarafından da bilinen en yenilikçi ürünleri sürekli olarak tanıtmaktadır. Sayerlack Mobilya grubu ürünleri su ve solvent bazlıdır. Hem dünya’da hem de Türkiye’de birçok seçkin projede kullanılan bu ürünler İtalyan teknolojisi ile 1954’ten beri üretilmektedir. Beyaz mat yüzeylere dökülmüş ve yüzeyde saatlerce bekleyen kurumuş çay ve kahve lekelerini dahi “coffee-proof” sertifikalı ürünler ile yüzeyde leke bırakmasına olanak sağlamamaktadır.

2015 senesinde Avrupa’da ödül almış ve tamamen natural touch yani doğal dokunuş efekt özelliğine sahip vernikleri ise, yine sektör profesyonelleri ile buluşmaktadır.

Sayerlack U.V. ürünleri sektördeki mobilya üreticilerine öncelikle seri üretim imkanı ve hız kazandırmaktadır. Bu yüksek kaliteli U.V. ürünleri, yüksek metrajlarda iş olanağı, maksimum yüzey çizilme direnci, sıfır solvent emisyonu ve hızlı üretim ile beraber anında ambalajlama imkanını da mobilya üreticilerine vermektedir.




Mobilya Ürünleri


Kurumsal E-Bülten

Bayi TDS / MSDS Talep Formu